Charlotte van der Wijk advocaat & curator huurrecht faillissementsrecht curator erfrecht

Charlotte van der Wijk

advocaat & curator

050 - 2110985
[email protected]

Sinds 2009 is Charlotte van der Wijk verbonden aan het advocatenkantoor Meerburg & Mok advocaten - mediators. In eerste instantie heeft zij zich gespecialiseerd in verbintenissen- en goederenrecht. Vervolgens heeft zij zich verder gespecialiseerd in het huurrecht en het insolventierecht.

Charlotte wordt door de rechtbank regelmatig benoemd als curator in faillissementen. De ruime kennis op het gebied van het insolventierecht komt daarnaast goed van pas bij de advisering van ondernemingen die in financieel zwaar weer verkeren en bestuurders die aansprakelijk worden gesteld.

Charlotte staat bekend om haar vasthoudendheid en betrokkenheid bij zowel haar zaken als clienten. Daarnaast is ze strategisch sterk en in staat om snel tot de kern van de zaak door te dringen.

Omdat Charlotte een grote affiniteit heeft met het civiele recht, heeft zij zich voorts gespecialiseerd op het gebied van erfrecht.

Gespecialiseerd in:

Lid van:

Nederlandse Orde van Advocaten:

Charlotte van der Wijk heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Erfrecht
  • Faillissementsrecht
  • Surseance van betaling
  • WSNP

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Groningen
Westersingel 49
050 - 318 52 86

Assen
Stationsstraat 9
0592 - 201 031

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?
Plaats een terugbelverzoek of bel
050 - 318 52 86