Contractenrecht

Iedereen sluit dagelijks contracten, ook wel overeenkomsten genoemd. Denk aan de koopovereenkomst waarbij een computer of een woning wordt gekocht, maar ook de overeenkomst met de aannemer of het huurcontract. Meestal gaat het goed maar soms ontstaat er onenigheid tussen de contractanten. Bijvoorbeeld in het geval dat de computer niet goed blijkt te werken, de aannemer zijn afspraken niet nakomt, of dat vlak na de aankoop van de nieuwe woning blijkt dat er een lekkage is.

Op het moment dat het niet lukt om met de andere partij tot een oplossing te komen kunt u een van onze advocaten inschakelen. Wij staan voor een praktische efficiënte aanpak waarbij uw belangen ons uitgangspunt vormen. Onze advocaten streven normaliter allereerst naar een snelle en voor alle betrokken partijen acceptabele regeling. Daarbij staat uiteraard uw belangen voorop. Mocht dat niet lukken dan gaan wij de confrontatie niet uit de weg. Bijvoorbeeld door het voeren van gerechtelijke procedures. Ook hierin beschikken de advocaten van Meerburg & Mok Advocaten over een zeer gedegen ervaring.

Onze specialisten op het gebied van het contractenrecht kunnen u snel, efficiënt en bovendien tegen een zeer concurrerend tarief bijstaan. Doorgaans is het mogelijk om al onmiddellijk met u de te volgen strategie bespreken en een inschatting te maken van de (proces)risico’s en de kansen. Wij zullen u bovendien adviseren over de te verwachten kosten.

Hoe eerder een gespecialiseerde advocaat bij het conflict wordt betrokken, hoe effectiever de dienstverlening kan zijn.