Disclaimer

De informatie die u op deze website vindt is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen en u dient deze informatie niet als advies te beschouwen. Meerburg & Mok Advocaten – Mediators is niet aansprakelijk voor schade die ontstaat als gevolg van onjuiste of incomplete informatie op deze website.

Als u gebruik wilt maken van informatie van deze website dient u vooraf toestemming te verkrijgen. De website bevat informatie (gegevens, foto’s en andere materialen) die door het auteursrecht, merkenrecht of ander eigendomsrecht wordt beschermd.

Wanneer u informatie verzendt aan Meerburg & Mok Advocaten – Mediators via e-mail of via de formulieren op deze website, is deze informatie niet beveiligd en wordt deze als niet-vertrouwelijk beschouwd. Uiteraard behandelt Meerburg & Mok Advocaten – Mediators uw persoonsgegevens met zorg. U kunt hier meer over lezen in ons Privacy Statement.

Meerburg & Mok Advocaten – Mediators is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 01179546.