Martijn Mok

advocaat & mediator

050 - 2110984
[email protected]

Martijn Mok is sinds 2007 verbonden aan het advocatenkantoor Meerburg & Mok advocaten - mediators. Hij heeft zich als advocaat volledig gespecialiseerd in het personen- en familierecht en heeft ruime ervaring met complexe echtscheidingen. Martijn is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en behandelt met name ingewikkelde financiële echtscheidingen en alimentatie kwesties. Naast particulieren staat hij vaak ondernemers en vrije beroepsbeoefenaren of hun partner bij. Een gedegen juridische kennis gecombineerd met de capaciteit om jaarrekeningen goed te kunnen doorgronden, maakt dat Martijn een prettige gesprekpartner is voor ondernemers in een echtscheidingssituatie.

Naast advocaat is Martijn gecertificeerd mediator op het gebied van het personen- en familierecht. Tijdens een mediation maken partijen onder zijn begeleiding afspraken met betrekking tot de kinderen en de financiële afwikkeling van het huwelijk. Martijn heeft daarbij oog voor de emoties die met een echtscheiding gepaard gaan en treedt daarbij vaak coachend op.

Door de rechtbank wordt Martijn regelmatig als bijzondere curator benoemd, waarbij hij de belangen van minderjarigen behartigt.

Gespecialiseerd in:

Lid van:

Publicatie: