Specialismen

Faillissementsrecht – Schuldsanering

Faillissementsrecht

De rechtbank benoemt bewindvoerders en curatoren in surséances en faillissementen en in geval van wettelijke schuldsanering. Deze wettelijke taak wordt door onze insolventierecht-advocaten uitgevoerd.Particulieren die uitleg wensen over mogelijke problemen op het gebied van schuldsanering, faillissement en surséance, worden verwezen naar de website van het ministerie van Justitie, daar kunnen ook folders worden aangevraagd. Ook op de website van de gemeente Groningen is informatie hierover te vinden.

Advocaten:
WSNP Bewindvoering

Meerburg & Mok Bewindvoering is een gespecialiseerde afdeling, die verschillende diensten aanbiedt op het terrein van schuldhulpverlening en wettelijke schuldsanering (WSNP). De bewindvoerders van Meerbrug & Mok advocaten – mediators zijn erkend door de Raad voor Rechtsbijstand. Een bewindvoerder van Meerburg & Mok advocaten – mediators is benoembaar in wettelijke schuldsaneringen binnen het arrondissement Groningen. Sinds 2011 houden wij ons, naast wettelijke schuldsaneringen, ook bezig met schuldenregelingen. Wij bieden u privacy, snelheid en een kans op een schuldenvrije toekomst.

Wij bieden schuldenregelingen aan conform de normen van de NEN 8048 en de vernieuwde werkwijze en gedragscode van de NVVK. Door onze efficiënte werkwijze en flexibele instelling kunnen wij garanderen dat er geen wachtlijsten zijn voor het in behandeling nemen en het uitvoeren van schuldenregelingen.

Bewindvoerder: