Meerburg & Mok

Over ons

Meerburg & Mok advocaten – mediators is een regionaal georiënteerd advocatenkantoor, dat al sinds 1977 in Groningen is gevestigd en sinds 2014 in Assen. Op ons kantoor werken vijf advocaten. Wij verlenen gespecialiseerde juridische diensten aan particulieren, bedrijven, overheden en non-profit organisaties op diverse rechtsgebieden.

Werkwijze

In overleg met de secretaresse wordt een afspraak gemaakt voor een (telefonische) kennismakingsgesprek. In dit gesprek, dat maximaal 30 minuten duurt, wordt u geïnformeerd over de werkwijze van de advocaat en ons kantoor.

Vervolgens kan een afspraak worden gemaakt voor een inhoudelijk gesprek over uw zaak. De haalbaarheid van de zaak zal dan ook ter sprake komen. In het vervolgtraject wordt u zorgvuldig op de hoogte gehouden en zal steeds in samenspraak worden bepaald wat de vervolgstappen zijn. Schriftelijke stukken krijgt u altijd in concept toegestuurd, tenzij uw reactie in het belang van de zaak niet kan worden afgewacht. Maar daarvan stellen wij u dan uiteraard op de hoogte. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan en blijft onze dienstverlening transparant. Wellicht spreekt onze werkwijze ook u aan, neemt u dan gerust contact op.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek met een advocaat of mediator kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact met ons opnemen: 050–318 52 86 ( Groningen ) of 0592–20 10 31 ( Assen )