Silvana Broersma bewindvoerder wsnp

Silvana Broersma

bewindvoerder wsnp

050 - 2110986
[email protected]

Silvana Broersma is sinds 2014 werkzaam bij Meerburg & Mok advocaten – mediators als faillissementsmedewerker. Tijdens haar opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening heeft zij zich gespecialiseerd in de ‘multiproblem aanpak’ en schuldenproblematiek. In aanvulling hierop heeft Silvana in 2016 de opleiding tot bewindvoerder WSNP ‘cum laude’ afgerond. Sindsdien staat zij als bewindvoerder ingeschreven bij het Bureau WSNP.

Naast haar werkzaamheden als faillissementsmedewerker en bewindvoerder WSNP verzorgt Silvana het gehele minnelijke schuldhulpverleningstraject. Indien dit traject niet slaagt, begeleidt zij een client bij het indienen bij de rechtbank van een verzoek tot toelating tot het wettelijk schuldsaneringstraject (WSNP).

Ook het aanvragen van voorlopige voorzieningen in het kader van bijvoorbeeld een dreigende ontruiming of het afsluiten van gas, water of elektriciteit, behoren tot het takenpakket van Silvana. De werkwijze van Silvana kenmerkt zich door snel en daadkrachtig optreden zonder daarbij de mens achter de schulden uit het oog te verliezen.

Gespecialiseerd in:

Lid van:

  • Ingeschreven als WSNP-bewindvoerder bij het Bureau WSNP van de Raad voor de Rechtsbijstand

Groningen
Westersingel 49
050 - 318 52 86

Assen
Stationsstraat 9
0592 - 201 031

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?
Plaats een terugbelverzoek of bel
050 - 318 52 86