Martien de Groene advocaat

Martien de Groene

advocaat

050 - 2110983
[email protected]

Martien de Groene is sinds 1999 verbonden aan het advocatenkantoor Meerburg & Mok advocaten - mediators. Martien is gespecialiseerd in het strafrecht en jeugdstrafrecht. Zij behandelt diverse soorten strafzaken op het gebied van onder andere gewelds- en levensdelicten (mishandeling, doodslag en moord), diefstal, drugs- en alcoholdelicten, zedenzaken en invorderingen van het rijbewijs. Tevens staat Martien personen en/of bedrijven bij die verdacht worden van economische delicten.

Martien weet als ervaren strafrechtadvocaat dat mensen die een dagvaarding, een strafbeschikking of een uitnodiging om gehoord te worden op het politiebureau, vaak in een ‘andere wereld’ terecht komen. Strafrecht is ingewikkeld en een goede verdediging van de belangen van de verdachte tijdens het strafproces is wat zij als geen ander kan.

Gespecialiseerd in:

Lid van:

Nederlandse Orde van Advocaten:

Martien de Groene heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Strafrecht
  • Jeugdstrafrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Groningen
Westersingel 49
050 - 318 52 86

Assen
Stationsstraat 9
0592 - 201 031

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?
Plaats een terugbelverzoek of bel
050 - 318 52 86