Daan Meerburg advocaat contractenrecht ondernemingsrecht

Daan Meerburg

advocaat

050 - 2110982
[email protected]

In 1984 was Daan Meerburg een van de oprichters van het huidige kantoor. Daan is geboren in Amsterdam, getogen op veel verschillende plekken in Nederland en daar buiten. In 1976 is hij in het Groningse geland en nooit meer vertrokken.

Daan kan goed relativeren, maar zonder de kern uit het oog te verliezen. Procedeert graag en met gusto, maar raadt het iedereen af. Harmonie heeft uiteindelijk toch de voorkeur. Daarbij komt zijn opleiding tot mediator soms goed van pas.

Daan behoorde in 1994 tot de eerste lichting advocaten die de specialisatieopleiding van Insolad tot curator heeft gevolgd.

Daan is een brede civilist, maar vindt eigenlijk ieder juridisch probleem interessant.

In de loop der jaren heeft Daan in vele besturen gezeten en weet wat er in de wereld omgaat. Hij houdt van geschiedenis, filosofie, het goede leven èn van praten. Maar kan desondanks ook goed luisteren.

Gespecialiseerd in:

Lid van:

Nederlandse Orde van Advocaten:

Daan Meerburg heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Insolventierecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Groningen
Westersingel 49
050 - 318 52 86

Assen
Stationsstraat 9
0592 - 201 031

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?
Plaats een terugbelverzoek of bel
050 - 318 52 86